Nu har dette online kursus kørt i 2år, og jeg oplever bedre resultater, bedre viden ved de online deltager end med fysisk fremmøde. Derfor vil online kursus forblive, og der kommer ikke fysisk kursus.

Både Volume og Single Lash kursus giver dig alle værktøjer til at lære at lave eyelash, OG blive dygtig, uden dem, vil du aldrig blive dygtig.

Du kan være hel grøn, eller have en smule viden. Materialet er så grundfattende, og mange videoer af samme ting, så du er dækket ind. Også til dig, som intet aner

Volume er krav, du har taget single lash

Faktisk får du helt det samme, hvis ikke meget mere, end hvis du skulle møde op på et kursus. Her sidder du nemlig alene, og kan se alt. I ro og fred, med alt teori, når det passer dig, istedet for i et lokale, non stop at hører på mig😜 Du kan pause mig, se det senere, eller hvor det lige passer ind i livet

De praktiske videoer, vises for alle vinkler, så du “ser bedre” end på et fysisk kursus.

Lige så snart du har gennemførtkursus her på shoppen, pakker jeg din startpakke, som bliver sendt afsted til dig med det samme.

Volume er uden startpakke

Startpakken til Single lash inderholder: Vipper, glasplade, pincetter, lim, pads, tape, microfiber, primer, børster og remover

Du har med det samme adgang til teorien, og alle videoerne, samt til opgaverne. Du skal efter købet, logge ind på siden under “min konto”, gå derefter om til single eyelash kursus eller Volume, ( der hvor du lagde det i kurv), lige under der, ligger alt materiale, så du er køreklar med det samme.

Når du er igang, er jeg på telefon, både sms og opkald. I videoerne, bliver du guidet igennem hele tiden, hvad du skal, så du er ikke i tvivl.

Du får dit diplom, når du kan lave et præsentabelt sæt eyelash for en nybegynder.

Når du har fået dit diplom, eller efter 2 mdr, vil du blive lukket ude af teorien, og du ses som afsluttet. Jeg anbefaler at du skiver ned, så du har notater til du forlader reden, oftes vil du ikke se på dine notater noglesidem igen, da du kommer til at huske godt i takt med din træning

Når du har købt adgang, får du adgang til materialet, og det er derfor ikke længere muligt at fortryde købet

Jeg er og bliver din underviser. Jeg er uddannet eyelash underviser i Ungarn, da det for mig er vigtigt, at kunne videregive den ALLER vigtigste viden, for du kan blive dygtig.

Jeg har undervist i 8 år, men lavet eyelash i 12 år. Jeg har ufattelig viden og erfaring både indenfor naturvipper, men også produkter, da alle produkter, har jeg selv haft en finger med i. Min viden er skabt ud fra min udd, men også fra min erfaring igennem tiden med eyelash, så jeg kan guide dig med spørgsmål og tvivl der kan komme igennem dit forløb og efter.

Kunsten ved en dygtig vippeteknikker er ikke kun udseende, men også viden du skaber, erfaringer du drager dig gennem dine kunder.

Klik hen til det kursus, du drømmer om, og læs i dybden der

  • Jeg har bestræbet mig efter at være en af DK største Eyelash Brands, hvor jeg har tænkt økonomi og kvalitet sammen. Jeg har bestræbet mig for at være en af de største anderkendte leverandører, med lave priser, uden at gå på kompromis med kvalitet. Dine kunder ville kunne mærke dårlig kvalitet, ikke mindst, ville du. Fordi #WeCareForYourBeauty

I 2019 blev Scandinavian Lash verdens 3. bedste Brand

Luk menu