Volume kursus inkl Hybrid
Volume kursus

Volume kursus inkl Hybrid

Current Status
Not Enrolled
Price
2125,00
Get Started

15% på kursus – Prisen er reguleret, normal pris er 2500kr

På dette fantastisk kursus – volume kursus, får du Hybrid viden, samt teknikker, ikke mindst, fede styles, de styles du ser på de sociale medier- hvordan du laver dem. OG farvet styles

Se gerne video nedenfor 🙂

Dette Volume kursus, er udviklet, men flere videoer, fra flere vinkler, viden omkring Hybrid, styles, faner samt teknikker.

Dette kursus er uden produkter, men under hele forløbet, får du links til div produkter, hvis der er noget du kan tænke dig at fortsætte med.

Du får adgang i 2 mdr til dette online materiale, men er du længere tid om at gennemføre forløbet, forlænger vi adgangen.

Efterfølgende, har du alt den hjælp du skal bruge. Du skal sende billeder løbende, så du hele tiden får rettet dine fejl, får rettet dine teknikker ind, så du til sidst sidder med – Det Perfekte Volume sæt, med håndlavet faner og selvfølgelig bliver der derefter tilsendt et velfortjent Volume Diplom

Dette online kursus giver dig : Teknikkerne til de perfekte håndlavet volume faner

Når du gennemføre dette køb på knappen, har du 2 mdr fra deraf,

Bemærk – købet kan IKKE fortrydes.

OBS: Du skal have Single Lash viden/kursus/erfaring for at få noget ud af dette kursus

-hver gang du logger ind på webshoppen, er dit kursus tilgængeligt

Jeg er og bliver din underviser. Jeg er uddannet eyelash underviser i Ungarn, da det for mig er vigtigt, at kunne videregive den ALLER vigtigste viden, for du kan blive dygtig.

Jeg har undervist i 7 år, men lavet eyelash i 12 år. Jeg har ufattelig viden og erfaring både indenfor naturvipper, men også produkter, da alle produkter, har jeg selv haft en finger med i. Min viden er skabt ud fra min udd, men også fra min erfaring igennem tiden med eyelash, så jeg kan guide dig med spørgsmål og tvivl der kan komme igennem dit forløb og efter.

Kunsten ved en dygtig vippeteknikker er ikke kun udseende, men også viden du skaber, erfaringer du drager dig gennem dine kunder.

  • Jeg har bestræbet mig efter at være en af DK største Eyelash Brands, hvor jeg har tænkt økonomi og kvalitet sammen. Jeg har bestræbet mig for at være en af de største anderkendte leverandører, med lave priser, uden at gå på kompromis med kvalitet. Dine kunder ville kunne mærke dårlig kvalitet, ikke mindst, ville du. Fordi #WeCareForYourBeauty

Kursus Content

Udvid alle
Nu er du i gang
Hybrid
Lektion Content
0% Complete 0/1 Steps
Volume
Farvet volume
Just in case
Volume styles
Lektion Content
0% Complete 0/1 Steps
Luk menu