Single Lash Kursus Online – INTROPRIS

Single Lash Kursus Online – INTROPRIS

Current Status
Not Enrolled
Price
2900,00
Get Started

Nu har dette online kursus kørt i 8 mdr, og jeg oplever bedre resultater, bedre viden ved de online deltager end med fysisk fremmøde. Derfor vil dette online kursus forblive, og der kommer ikke fysisk kursus.

Dette kursus giver dig alle værktøjerne til at lære at lave eyelash.

Du kan være hel grøn, eller have en smule viden. Materialet er så grundfattende, og mange videoer af samme ting, så du er dækket ind. Også til dig, som intet aner

Faktisk får du helt det samme, vis ikke meget mere, end hvis du skulle møde op på et kursus. Her sidder du nemlig alene, og kan se alt. I ro og fred, med alt teori, når det passer dig, istedet for i et lokale, non stop at hører på mig😜 Du kan pause mig, se det senere, eller hvor det lige passer ind i livet

De praktiske videroer, vises for alle vinkler, så du “ser bedre” end på et fysisk kursus.

Li så snart du har gennemførtkursus her på shoppen, pakker jeg din startpakke, som bliver sendt afsted til dig med det samme.

Startpakken inderholder: Vipper, glasplade, pincetter, lim, pads, tape, microfiber, primer, børster og remover

Du har med det samme adgang til teorien, og alle videoerne, samt til opgaverne. Du skal efter købet, logge ind på siden under “min konto”, gå derefter om til single eyelash kursus, ( der hvor du lagde det i kurv), lige under der, ligger alt materiale, så du er køreklar med det samme.

Når du er igang, er jeg på telefon, både sms og opkald. I videoerne, bliver du guidet igennem hele tiden, hvad du skal, så du er ikke i tvivl.

Du får dit diplom, når du kan lave et præsentabelt sæt eyelash for en nybegynder.

Når du har fået dit diplom, vil du blive lukket ude af teorien, og du ses som afsluttet. Dog er festen ikke helt forbi 💃 – Du har nemlig mulighed for at få Master Diplom.

Master Diplom er en gratis service jeg yder for ” efter elever”, jeg synes at slid og erfaring skal belønnes med et ekstra diplom.

Dog ydes Master Diplom ikke, hvis man skifter mærke.

Master Diplomet kan være lidt omfattende at få, her går vi ned i helt små detajler, som ingen næsten kan se. Det er perfekte eyelash vi går efter. Når du har dette diplom, er du fx så god, at jeg ikke ville få ondt i maven hvis du gik til DM 😍

Når du har købt adgang, får du adgang til materialet, og det er derfor ikke længere muligt at fortryde købet

Kursus Content

Udvid alle
Lektion Content
0% Complete 0/1 Steps
Naturvipper
Lektion Content
0% Complete 0/1 Steps
Produkt Kendskab
Allergi og Irritation
Lektion Content
0% Complete 0/1 Steps
Styles
Lektion Content
0% Complete 0/1 Steps
Forbered Dine kunder
Nu skal DU i gang
Lektion Content
0% Complete 0/1 Steps
Forløb
Coat Sealant - en ekstra holdbarhed
Opfyldning
Gode Fif
Det færdige resultat
Lektion Content
0% Complete 0/1 Steps
Velkommen
Lektion Content
0% Complete 0/2 Steps
Luk menu