Single Lash Kursus – enmandskursus – INTROPRIS

Single Lash Kursus – enmandskursus – INTROPRIS

Current Status
Not Enrolled
Price
4.000,00 kr.
Get Started

Intropris 4000kr, normal pris er 8000kr

Dette kursus er kun for dig. Du er den der er i fokus, og det er et intensivt kursus. Du skal have tid til dette kursus.

Dette kursus giver dig alle værktøjer til at lære at lave eyelash, OG blive dygtig, uden dem, vil du aldrig blive dygtig.

Du kan være hel grøn, eller have en smule viden. Materialet er så grundfattende. Også til dig, som intet aner

Du får i dette kursus:

Teori,

Kæmpe startpakke,

Du lærer : Classic eyelash, Flat eyelash, V og YY lash. Du får grundig viden om naturvipper, allergi, irritationer, Hvordan du vejleder kunder, træning i mersalg. Når du har afsluttet dette kursus, er du fuldstændig klædt på, og er rustet til at arbejde på egen hånd.

Kursuset starter med du får adgang til teori. Denne skal du se igennem 2 gange, inden du kommer på dagen, vi to aftaler.

  1. Dag : Starter vi med Classic eyelash på en model ( model skal du selv bringe alle dage). Her laver vi et sæt, træner teknikker, træner viden. Vi sætter 5 timer af.

Denne dag gennemgår vi også opfyldning, så du kan tage opfyld-kunder ind. Vi gennemgår aftagning af eyelash

Når du går hjem, skal du træne videre. Du skal i disse 14 dage lave minimum 10 sæt inden vi mødes igen. Hver sæt, sender du til mig på sms, så vi får rettet fejl i dit arbejde. Du har 14 dage. I disse 14 dage er du også kommet ned i tid

2. Dag : 14 dage efter vores 1 dag, skal vi igang med Flat lash på en model ( model skal du selv bringe alle dage) – Her laver vi flat lash, du får viden om flat lash, påsætning, flere fif, til at blive endnu bedre. Der sættes 3 timer af.

Du skal nu hjem og træne videre i 14 dage – 10 sæt, hvor du sender til mig, og retter fejl

3. Dag: Tager vi både V og YY på model ( model skal du selv bringe alle dage) – vi aftaler ud fra din hastighed, tiden. Du skal hjem og træne V og YY i 14 dage. Og sende sæts til mig, og vi retter fejl.

Afsluttende: Skal du lave et, så perfekt sæt : 1 Single classic lash, 1 Flat lash, 1 V og 1 YY. Disse 4 sæt, skal sendes, Og en skriftlig opgave laves ( disse 4 sæt og opgaves laves hjemme ved dig selv på egen hånd ) – Og diplom skal derefter udstedes.

Du modtager, når du ankommer, dine produkter du skal bruge hver gang. Løber du tør løbende, skal du selv stå for nyt.

Startpakken indeholder:

1 pakke mix vipper 0.15C ( ca til 10-14 sæt )

1 Pakke Flat 0.15C ( ca til 10-14 sæt)

1 pakke YY 0.15D ( ca til 10 sæt)

5 pakker V 0.15D ( 8-12mm ) Ca til 80 sæt

4 Crystal plader

1 pakke pads ( 50stk )

1 Tape

1 pakke Micro (

1 Primer ( skiftes efter 5 mdr )

1 lim ( til 3 ugers fuldtids arbejde, eller skiftes efter 3-4 mdr )

1 pakke mascara børster ( 50 stk )

1 Super Bond ( til ca 200 kunder)

1 Coat ( Ca 3 ugers kunder )

1 Tweezer Cleanser

2 Pincetter

Du skal kontakte mig på telefon, hvor vi tager forløbet igennem, planlægger dage, og derefter skal du betale din fakt.

Vores aftalte dage, må ikke udsættes, udeblive eller andet. Ved sygdom skal der fremvises dokumention. Du kan ikke annullere dette kursus, når teori er modtaget.

Du anses som afsluttet ved diplom, og du har ikke adgang til teori mere.

Om mig :

Jeg hedder Christina, og er og bliver din underviser. Jeg er uddannet eyelash underviser i Ungarn, da det for mig er vigtigt, at kunne videregive den ALLER vigtigste viden, for du kan blive dygtig.

Jeg har undervist i 7 år, men lavet eyelash i 12 år. Jeg har ufattelig viden og erfaring både indenfor naturvipper, men også produkter, da alle produkter, har jeg selv haft en finger med i. Min viden er skabt ud fra min udd, men også fra min erfaring igennem tiden med eyelash, så jeg kan guide dig med spørgsmål og tvivl der kan komme igennem dit forløb og efter.

Kunsten ved en dygtig vippeteknikker er ikke kun udseende, men også viden du skaber, erfaringer du drager dig gennem dine kunder.

  • Jeg har bestræbet mig efter at være en af DK største Eyelash Brands, hvor jeg har tænkt økonomi og kvalitet sammen. Jeg har bestræbet mig for at være en af de største anderkendte leverandører, med lave priser, uden at gå på kompromis med kvalitet. Dine kunder ville kunne mærke dårlig kvalitet, ikke mindst, ville du. Fordi #WeCareForYourBeauty
Luk menu