PreMade Lashes 0.05 C

Vipperne er helt perfekte – men udgår da de ikke ønskes i sortimentet

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Følg guiden, for smukt og holdbart resultat.

Vi anbefaler at man har erfaring med lashes, for at mindske skader i naturvipperne. OBS – man kan ikke påsætte disse vipper på sig selv

Vores PreMade lash er håndlavet, og ultra bløde. 0.05 af 3 vipper er tilsvarende 0.15 single lash.

Guide:

1) Påsæt pads under øjet, lidt væk fra den våde kant.

2) Påfør tapen ovenpå undervipperne – vigtigt at alle undervipper er væk, så du ikke får limet kunden sammen

3) Øjne holdes lukket, tag 2 micro fiber, dyb den ene i Primer, og kør den dyppede micro fiber med sammen med den tørre. Primer dehydrere vipperne, fjerner olie fra huden samt ansigtsprodukter, fedt samt makeup-rester. Vigtigt at dette bliver gjort rigtigt og grundigt- Rens Naturvipperne grundigt, med microfiberne- sørg for primer ikke forsvinder fra micro fiber da den fordamper. Primer må ikke komme ind i øjne, heller lidt primer, og flere gange end meget. Mærk på micro fiber om de er fugtige løbende.

4) Tegn din style op på pads, så du har styr på hvilken mm lash der skal sidde hvor, på vipperne, så du får et smukt sæt. Vigtigt lange vipper ikke kommer ind på vipperne ved næsen, dette giver overlast og skader.

5) Ryst limen 3 minutter, stik den lille nål ned. Tag en lille dråbe ud, sørg for limen ikke køber ned ad siderne. Luk låget tæt og godt. Denne lille klat lim, holder i 20 minutter fra nu.  Hold øje med din tid.

6) Det er vigtigt at få isoleret vipperne godt. Find den naturvippe der skal have en eyelash på. Fjern alle omkringliggende naturvipper med den ene pincet, så dén naturvippe der skal have eyelash på, står helt alene. Hold stille, hvil pincetten på pads´en der beskytter huden. Med den anden hånd, tager du den lash i den rigtige mm, dypper spidsen i limen, undgå dråber på lashen, og kom den på den isoleret naturvippe. Hold lash stille på naturvippen i 2 sek, åbne din pincet, sidder den helt lige på naturvippen, uden at ramme huden, holder du 2 sek mere, så de omkring læggende naturvipper ikke hopper ind i limen.

Fjern forsigtigt pincetten, der isolere, det er vigtigt ikke at skubbe så meget til vipperne. Gå over på det andet øje, så din lim du lige har sat på, kan få lov at tørre, så slipper du for at skille sammenklisteret vipper ad. Forsæt, til begge øjne er lavet.

Der må ikke påsættes på bittesmå naturvipper. Det er dybt ulovligt, og giver store skader.

Brug en mascarabørste til hjælpemiddel. Så er det nemmere at at isolere.

7) Gå ALLE vipper igennem, sikre at alle eyelash ikke er limet sammen, Eyelash må ikke være klisteret sammen, som også skader vipperne. Sikre dig, at der kun sidder 1 eyelash på 1 naturvippe. ALDRIG på 2 eller flere naturvipper. Det giver skader.

8)Coat Sealant, forsegler limen, -den er olie afvisende, vandafvisende, og der skal mere slid til at eyelash falder af.

Åbne Coat´en, brug en micro fiber i stedet for børsten i coat´en, derved mindsker du bakterier i din coat, og kan bruge den på flere kunder.

Der skal en lille smule coat på vipperne, kun der hvor limen sidder, ikke ude på spidserne af eyelash.

9)Coat´en er hurtig tørrende, sviger ikke, så kort tid efter, kan du tage din tape af. Tag et stykke af for et stykke. ALDRIG alle stykker tape på én gang. Derefter kan du tage pads af, børst vipperne forsigtigt.

Gode Råd:

  • Vipperne må ikke få vand i 12 timer, der må ikke trænes i 12 timer.
  • Brug  ALDRIG mascara børsten for at rede vipperne. Dette mindsker holdbarheden, og ødelægger naturvipperne.
  • Har en vippeteknikker lavet sit arbejde godt nok, vil kunden ikke føle træng til at børste vipperne. Føntør i stedet 2 sek vipperne, så sidder de snolige.
  • Brug Lash Shampoo hver dag, til at fjerne snavs, makeup, olie fra huden mm. Dette forlænger holdbarheden på vipperne, og dine naturvipper vil bedre kunne få ilt og nye vipper kan komme til Lash Shampoo link her
  • Brug serum hver dag (SL serum), for at styrke vipperne, så de ikke lider overlast, fremmer vokseprocessen, og styrker naturvipperne. Lash holder bedre på sunde vipper. SL Serum link her

Yderligere information

PreMade 0.05 C

Mix, 8mm, 9mm, 10mm, 11mm, 12mm, 13mm, 14mm

Luk menu